Facebook
Pinterest
SZEMÉLYAUTÓ BÉRLÉS, TEHERAUTÓ BÉRLÉS, BESZERZÉS, ÁRUFUVAROZÁS, HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, KÖLTÖZTETÉS

Megrendelés:

Személyautó, teherautó bérlés:

Hargitai Zoltán: 06/70 9448-254

Hargitai Szabolcs: 06/70 3819-315


Költöztetés, lomtalanítás, futárposta:

Hargitai Szabolcs: 06/70 3819-315

Üdvözöljük a

honlapján!

 

Cégünk 2001-ben azzal a céllal alakult, hogy magas színvonalú, hatékony, teljes körű szolgáltatást nyújtson nagy gyakorlattal rendelkező munkatársainkkal megbízóink részére. Profiljaink közé tartozik a költöztetés, lomtalanítás, teher - és személyautó bérbeadás valamint autós futárposta.

  

Költöztetés:
cégünk egyaránt vállal lakossági és közületi költöztetést. Legyen szó akar teljes vagy részleges lakás, iroda, könyvtár, raktár vagy egyéb költöztetésről! Mi 100 százalékosan levesszünk válláról a terhet. Költöztetési szolgáltatásunk nemcsak a bútorok fel -és lerakodásában merül ki. Igény esetén vállaljuk bútorok szét -és összeszerelését, a háztartás eszközeinek komplett dobozolását, csomagolásást, behajtási engedély beszerzését. Költözzön a Hargitai Full Service-zel, ahol egy jól összeszokott csapat várja,hogy segíthessen Önnek!

 

Teherautó bérlés:
Válasszon egy költségkímélő megoldást, ahol nincsen havi törlesztő részlet, nincsen szervízdíj, nem kell foglalkoznia a gumikopással, csak tankolnia kell. Teherautója szervizben van, vagy teherautó kapacitása ideiglenesen keves fuvar feladatainak elvégzéséhez, vagy csak egszerűen a család, barátok segítségével szeretné költözését lebonyolítani!? A megoldás: béreljen teherautót a Hargitai Full Service-től rövid vagy hosszútávra, kedvező áron. Palettánk széles. Kölcsönözhet teherautót ponyvás vagy dobozos kivitelben 0,5 t-tól 1,5 tonna teherbírásíg. Kérje árajánlatunkat teherautó bérléssel kapcsolatban akár telefonon, vagy akár emailben.

 

Futárposta:
Megbízható belföldi futárszolgáltatást kínálunk kedvező áron! Fő profilunk, a motoros- és személyautós futárszolgáltatás, illetve teherfuvarozás, melyek előnyei, hogy nagyobb terjedelmű csomagok, ajándékok, dobozok is szállíthatóvá vállnak. A megbízásokat telefonon vesszük fel, majd a legrövidebb úton a címzetthez juttatjuk. Motoros futárjaink 5 kg súlyhatárig szállítják a küldeményeket, melyek mérete nem lehet nagyobb egy átlagos hátizsáknál. Ezen küldemények jellemzően dokumentumok, levelek, pályázatok, egyéb iratok, vagy kisebb tárgyak. Az 5 kg-nál nehezebb, vagy egy hátizsáknál nagyobb méretű küldeményeket autóval szállítjuk. Ebben a kategóriában sokféle küldemény felmerülhet, például nyomdai anyagok, irodai kellékek, plakátok.

 

Béreljen Ön is autót!

Sokunkkal előfordul, hogy időszakosan szükségünk lenne egy autóra, de egy heti használatért nem vásárolnánk saját járművet. Ilyenkor a legjobb megoldás az autóbérlés - de miért is?

Az autóbérlés előnyei közé tartozik, hogy csak annyi ideig fizetjük, amíg használjuk is, ellenben egy saját autóval, ami még úgy is költséges, ha évente csak párszor indítjuk be. Ezen felül, ha időszakos igényeinkhez bérautót használunk, nem kell megállapodnunk egy járműnél. Mindig mi dönthetjük el, hogy milyen típusra van éppen szükségünk, legyen szó akár egy kis háromajtós autóról, vagy egy kisteherautóról. Persze nem csak rövid, hanem hosszútávra is bérelhetünk magunknak autót, ha éppen arra van szükségünk, tehát az autóbérlés kötetlen a bérleti időt tekintve.

Szeretne Ön is kis-és közép, vagy éppen prémium, luxus kategóriájú autót bérelni, de mindezt elérhető áron? A legjobb helyen jár! Nálunk a legkülönbözőbb típusok közül válogathat, rugalmas bérleti idővel és nem utolsósorban verhetetlen árakon. Válasszon autóink közül kedvére!

 


© 2013 Minden jog fenntartva www.hargitaiberauto.hu • Weboldal készítés - XLS.HU
autokolcsonzo.lap.hu | koltoztetes.lap.hu | teherauto.lap.hu
hargitaberauto.hu | Telefon: Hargitai Zoltán0670-944-8254 | Hargitai Szabolcs 0670-381-9315 | 18. kerület Budapest